VÅRA DESTINATIONER

Våra destinationer

Charlottenberg Camping & Stugor Haganäset

Här kan du njuta av långa, lata, välförtjänta dagar fyllda med skratt, avkoppling, sol och bad. Här finns det utrymme för stora och små att ha roligt och njuta av semestern.
0571-220 23 haganaset@sommarvik.se

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

På femstjärniga Sommarvik i Årjäng kan du och din familj uppleva en härlig semester fylld av skratt, äventyr, avkoppling och inspiration. Vi erbjuder många olika boendealternativ och en mängd olika aktiviteter som passar både liten och stor.
0573-120 60 booking@sommarvik.se

Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor

Med lång strandlinje mot Vänern erbjuder vi stugor belägna utmed vattnet och campingtomter med vacker utsikt över Vänern. Närheten till centrum gör också att man lätt kan få tillgång till allt som staden har att erbjuda förutom vårt breda utbud av aktiviteter. Här finns mycket spännande att se och uppleva!
0550-102 80 kristinehamn@sommarvik.se

Ronneby Havscamping – Listerby

Vid havsviken i Listerby mellan Ronneby och Karlskrona ligger vackra Ronneby Havscamping. Här kan ni njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som ni har nära till alla besöksmålen i Blekinge.
0457-301 50 info@ronnebyhavscamping.se

Dragsö Camping & Stugby – Karlskrona

Dragsö är unik i många fall. Tänk er en barnvänlig camping belägen på en egen ö i havsbandet men ändå mitt i Karlskrona centrum. Här kan ni ta del av aktiviteter för hela familjen!
0455 – 153 54 info@dragso.se

Kommentarer inaktiverade.